13 грудня в Держекоінспекції відбулось засідання науково-експертної ради

13 грудня поточного року в Державній екологічній інспекції відбулось засідання Науково-експертної ради Держекоіспекції. На засіданні розглядали такі питання:

1. Аналіз здійснення державного управління у галузі рибного господарства України та рекомендації щодо запровадження моделі її удосконалення.

Доповідач- Сидоренко О.В.

2. Звернення до Міністерства екології та природних ресурсів України та Ради Національної безпеки та оборони України про стан водних біоресурсів Азовського моря.

Доповідач – Демченко В.О.

3. Розгляд сучасного іхтіопатологічного стану водних біоресурсів та епізоотичного стану водних об’єктів. Можливі наслідки для здоров’я людини. Пропозиції та можливі заходи із державного нагляду (контролю).

Доповідач – Євтушенко А.В.

За результатами проведених комплексних досліджень протягом 2017-2018 років, учасники Науково-експертної ради Держекоінспекції дійшли до висновку, що стан водних біоресурсів природних водних об’єктів є незаповідним. Ситуація в галузі рибного господарства України потребує корінних змін в системі інтегрованого управління водними біоресурсами і рибним господарством, що вимагає внесення змін до законодавчої бази, яка регулює діяльність Мінприроди, Мінагрополітики, Держрибагентства та Держекоінспекції.

Ecology map

Natural landfill? Not sure where to go? Let us know and track status solution!
Leave the appeal

NEWS DIGEST

THE MAIN THING IS IN YOUR INBOX