21 ЛИСТОПАДА ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ ДЕРЖЕКОІНСПЕКЦІЇ

Сьогодні, 21 листопада у приміщенні Державної екологічної інспекції України відбулось друге засідання Громадської ради при Державній екологічній інспекції України у оновленому складі. На засіданні був присутній в.о. Голови Держекоінпекції Ігор Яковлєв, який доповів членам Громадської ради про презентацію законопроекту «Про Державну природоохоронну службу України» у приміщенні Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України. 

Крім того, очільник Держекоінспекції також розповів про організацію діяльності 4-х округів: Центрального, Столичного, Поліського та Кримсько-Чорноморського та загальні результати інспекційної діяльності за 9 місяців 2018 року. 

 «Не всі готові до новаторства, проте наша задача, спільно з представниками громадськості, доводити реформи до кінця, адже ми маємо спільну мету – захист навколишнього природного середовища», - підкреслив Ігор Яковлєв. 

 На порядку денному засідання Громадської ради роозглядались такі питання: - Інформація в.о. Голови Державної екологічної інспекції України Ігоря Яковлєва про поточну діяльність Державної екологічної інспекції України; - Затвердження плану роботи Громадської ради при Державній екологічній інспекції України на листопад –грудень 2018 року та 2019 рік; - Затвердження складу постійних робочих органів Громадської ради при Державній екологічній інспекції України; - Розгляд пропозицій Державної екологічної інспекції України до орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю; - Щодо проведення громадської експертизи нормативно-правових актів та проектів нормативно-правових актів, які розробляє Державна екологічна інспекція України; - Різне.

Ecology map

Natural landfill? Not sure where to go? Let us know and track status solution!
Leave the appeal

NEWS DIGEST

THE MAIN THING IS IN YOUR INBOX