СКАДОВСЬКА МІСЬКА РАДА СПЛАТИЛА ЗАПОДІЯНІ ДЕРЖАВІ ЗБИТКИ НА СУМУ МАЙЖЕ 300 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Державною екологічною інспекцією у Херсонській області у поточному році проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Скадовською міською радою. Під час обстеження зелених насаджень на території Скадовської міської ради державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області встановлено факт незаконного знесення дерев породи «тополь» загальною кількістю 50 штук по вулиці Сергіївській м. Скадовськ. 

 Під час перевірки документів встановлено, що ордера на видалення зелених насаджень видав голова Скадовської міської ради. Додатково встановлено що вищезазначені дерева породи тополь знесенні з порушеннями, у зв’язку з чим проведено розрахунок збитків заподіяних державі на суму 280 тисяч 100 гривень. 

Державна екологічна інспекція у Херсонській області пред’явила Складовській міській раді претензію про відшкодування шкоди заподіяної державі внаслідок порушення законодавства про благоустрій населених пунктів. Крім того, направлено лист на адресу Управління захисту економіки в Херсонській області та Департаменту захисту економіки Національної поліції України щодо знесених зелених насаджень. Станом на 27 листопада 2018 року, Скадовською міською радою збитки заподіяні державі сплачені в повному обсязі.

Ecology map

Natural landfill? Not sure where to go? Let us know and track status solution!
Leave the appeal

NEWS DIGEST

THE MAIN THING IS IN YOUR INBOX